Haluatko kasvattaa yrityksesi myyntiä kesäkaudeksi? Tulit oikeaan paikkaan!

Kauttamme saat edustavat kotisivut ja kaikenlaisen markkinoinnin netissä, nopeallakin aikataululla, kasvattamaan kesän myyntiä!

Tarjoamme kattavan valikoiman varaus- ja tilausjärjestelmiä, joista voit valita yrityksesi tarpeisiin sopivimmat. Opastamme käyttöönotossa ja käytössä, ja tarvittaessa tulemme asentamaan järjestelmät paikanpäälle.

Kesäkampanjamme edullisista hinnoista voit olla suoraan yhteydessä myyntimies Arttuun, arttu@delwigdigital.fi!

Lisäpanostuksen merkitys?

“Kesällä myynti kasvaa kuitenkin, miksi tarvitsisin lisäpanostusta?”

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan sesonkikyselyyn vastanneista yrityksistä lähes 60 % ilmoitti kesämyynnin kasvaneen viime vuoteen verrattuna. Kesämyynti väheni viidesosalla, samoin myynti säilyi ennallaan viidesosalla yrityksistä.

Yrityskohtaiset erot olivat kuitenkin suuria – tiedämme, että suuri osa eroista selittyy tehokkaalla markkinnoilla ja ajanmukaisella verkkoilmeellä, sekä varausjärjestelmillä, joita varsinkin nuoremmat sukupolvet suosivat.  On tärkeää erottua edukseen kilpailijoiden rinnalla.

Siksi.

Mitä tämä kaikki maksaa?

Näyttävän markkinoinnin ja kotisivujen ei tarvitse maksaa maltaita.

Kokomme ja rakenteemme johdosta olemme joustavia ja helposti lähestyttäviä hintojemmekin puolesta. Joten olitpa sitten aloittava pienyrittäjä tai pidempään alalla toiminut iso tekijä – kauttamme löytyy varmasti sopiva paketti.

Hintaesimerkkinä viimeisimmät toteuttamamme kotisivut ja markkinointikampanjat ravintoloille ja urheilukeskuksille ovat liikkuneet 500 euron molemmin puolin.

Kaikki mitä yrityksesi tarvitsee myynnin ja näkyvyyden kasvattamiseen yhden katon alta.

Valmiit demot
Personoitu demo

IDEA MIELESSÄ?

Soita tai laita meille viestiä, niin katsotaan mitä voimme Teille tarjota. Ja muista, demo täysin veloituksetta!

Ota yhteyttä
Delwig Digital

Järkevän hintaiset ja helppokäyttöiset ratkaisut kaikkiin tarpeisiinne, aina kotisivuista, tarkasti kohdennettuihin markkinoinnin palveluihin. Yrityksenne koosta tai budjetista riippumatta.

Ota yhteyttä ja yllätyt kuinka pienelläkin panostuksella saadaan suuria asioita aikaan.

Yhteys

info@delwigdigital.fi